Dela gärnaShare on FacebookEmail to someone

FREDAGSMYSET DU INTE TRODDE VAR MÖJLIGT.

FÖRÄLDRATIPS, RECEPT

Det här är inget jag kommit på själv. Att frysa in vindruvor och hux flux ha Piggelin att bjucka på. Svinnyttiga Piggelin dessutom, utan konserveringsmedel och tillsatt socker. Det är alltså mina vänner på Food Pharmacy som skrivit om det. Det är deras bild också. Så TACK!

Nu till receptet:

Köp en klase ekologiska vindruvor. Skölj druvorna och lägg i en påse i frysen. Vänta ett par timmar. Och bjud barnen och deras vänner. Fredagsmyset är räddat! (Och  ja, de kommer garanterat inte nöja sig med dessa utan fråga efter den ”riktiga” glassen.)

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA

WEBBKURS! BLI DEN FÖRÄLDER DU VILL VARA

Känner du att du lätt tappar tålamodet? Blir irriterad, tjatar och inte fattar varför barnen aldrig kan göra som du säger. Och händer det att du oroar dig. Är ditt barn lite ensamt tro? Min nya webbkurs vänder sig till föräldrar med små och stora barn som vill bli lite säkrare.

läs mer

DET SENASTE FRÅN INSTAGRAM