BOKA EN KURS ELLER FÅ PRIVAT RÅDGIVNING/COACHNING

Det handlar egentligen om vanligt sunt förnuft. Men i vardagsstressen är det så lätt att ta till den där trista tonen, hitta kortsiktiga lösningar och sedan få dåligt samvete.

Vi gör ju så gott vi kan som föräldrar. Men vi är inte alltid helt nöjda med hur vi hanterar vardagssituationer. Och ja, vi blir tokiga på våra barn och upplever att inget annat biter än att tjata, höja rösten och kanske köra med något hot.

Mina kurser och privata coachingsamtal syftar till att ge dig som förälder med barn i dagis- och lågstadieåldern en massa smarta verktyg och tips att plocka fram när vardagen inte flyter på så som du önskar. Eller så upplever du inga större utmaningar, men vill ligga steget före och fortsätta skapa en fin relation med dina barn, där du ser dem, lyssnar på dem, försöker förstå hur de tänker och känner och därmed kunna stötta dem genom livets villervalla.

För en dag kanske någon är taskig mot ditt barn, eller så har ditt barn lite svårt att hänga med i skolan eller plötsligt vägrar han att sova borta. Hur gör man då, egentligen? I mina kurser – och i mina bloggtexter – tar jag upp hur man bäst kommunicerar med sina barn så att vi kan skapa en relation där vi respekterar våra barn och stöttar dem och hjälper dem att fortsätta utvecklas som de unika personer de är. Vi alla önskar ju inget hellre än att våra barn ska vara fortsatt trygga och lyckliga.

MEN BEHÖVER MAN VERKLIGEN EN KURS?

Behöver man verkligen alla dessa peppiga tips om det perfekta föräldraskapet? Kan man inte bara få göra som man vill, man gör ju så gott man kan ju. Och man behöver väl ingen kurs för att bli en bättre förälder, så mycket problem har jag ju inte…

Helt rätt. Vi alla gör så klart så gott vi kan. Och man behöver inte leta problem.

Det räcker med att vi känner att vardagen kunde vara lite smidigare. Lite mindre tjafsig. Så länge det inte rör sig om allvarligare utmaningar där en psykolog, lärare eller läkare är ett bättre stöd, så välkomnar jag alla till mina kurser eller för ett privat coachningssamtal. Än så länge håller jag bara kurser i mitt hem strax norr om Stockholm. Men webbkursen är på gång, så att alla var-ni-än-befinner-er kan gå min kurs.

Min nästa kurs hålls i Djursholm den 1, 8 och 22 september – läs mer här nedanför. För att boka kurs eller privat coachning, kontakta mig här →

Varmt välkommen!

frukostPERSONLIG & KUL FÖRÄLDRAKURS HEMMA HOS ULRIKA

Tre fredagsförmiddagar träffas vi i mitt hem, i Djursholm strax norr om Stockholm. Vi börjar med en nyttig frukost och sedan fortsätter vi framför brasan med en kul och intressant workshop. Jag kan lova många skratt och hög igenkänning, men framförallt en massa smarta tips och verktyg som du kan börja använda redan samma dag för att bli den förälder du vill vara.

Nästa kurs: Vi träffas kl 9-11 tre fredagsförmiddagar den 1, 8 och 22 september.

Prislapp: 1 250 kr per person. Begränsat antal platser, så kontakta mig för att boka →

 

PRIVAT COACHNING VIA SKYPE

Om du inte har möjlighet eller lust att gå på en kurs, men ändå har saker du vill bolla som rör familjelivet/barnen. Då kan ett privat samtal vara det rätta. Du får förstås mitt fulla fokus, samtalet är konfidentiellt och du får möjlighet att få stöd för alla de frågor och funderingar som gäller just din situation.

En timmes coachning via telefon eller skype kostar 950 kr. Boka genom att maila mig här →

Skrivbord datorskärm

WEBBKURS PÅ GÅNG …

I webbkursen jag jobbar på för fullt kommer du få svar på hur man kan få vardagen hemma att bli ännu lite smidigare och mindre tjafsig. Och så kommer vi förstås titta på ett gäng olika scenarier många av oss känner igen oss i, och hur vi bäst bryter oönskade beteenden.

Vill du få mer information om när webbkursen är lanserad, maila mig här →

webbkurs under construction

ETT LITET AXPLOCK FRÅN DELTAGARE:

Efter din kurs lyfter jag fram allt positivt som sker i min familj, inte bara det som blir fel. Både barnen och jag mår bättre av det. Jag predikar det jag lärde mig i alla samtal med andra, önskar alla fick möjligheten att gå kursen.

MARIA RAMSTEDT-PRESITS

Jag hoppas att ALLA föräldrar någon gång får dessa fina tips. Du är verkligen rätt kvinna på rätt plats. Det är mer glatt här hemma  otroligt häftigt att se hur man klarar av att vända det och avleda utbrott och konflikter.

JOHANNA HYSÉUS

När min son är arg som ett bi har jag lärt mig att möta honom med förståelse och respekt. Det funkar så bra och vårt hem har blivit så mycket lugnare. Saknade ingenting i kursen, kanske bara en fortsättningskurs!
LOUISE VON STOCKENSTRÖM

DET SENASTE FRÅN BLOGGEN

AKTIVITETSHETSEN – HUR LÄGGA SIG PÅ RÄTT NIVÅ?

Fotboll, tennis, gymnastik och piano. Och borde man satsa på judo också, kanske? Barnen vill testa runt eller göra som sina kompisar. Vi föräldrar vill ge dem möjligheten och kanske styra in dem på ”bra” aktiviteter. Men blir det inte lite väl mycket ibland?

läs mer

FREDAGSMYSET DU INTE TRODDE VAR MÖJLIGT.

Det här är så enkelt att du kommer ramla av pinn. Bara skölj en knippe vindruvor och frys in. Ta ut och bjud barnen och grannbarnen på The Fredagsmys: vindruvor som smakar Piggelin. Om du inte tror mig, testa själv.

läs mer

MÖT JENNY – HUSFRUN I TOSCANA

Jenny bor sedan över 20 år i Italien. Numera med italiensk man och två barn. Hur är livet i Toscana egentligen? En fin skildring av Jennys vardag får du här.

läs mer

NÄR BARNEN STRULAR. OCH DU BLIR TOKIG. HÄR FINNS HJÄLPEN.

Ladda ner denna e-bok helt gratis och lär dig hantera barnens gnäll, tjat & bråk på nolltid. Inte minst kommer du att bli en ännu mer närvarande och förstående förälder – och framförallt lugn.

Fyll i din e-post så kommer boken med vändande mail.

DET SENASTE FRÅN INSTAGRAM