NÄR SNACKET MED ANDRA FÖRÄLDRAR INTE RÄCKER TILL

Tänk dig det här: en sprakande brasa, ett gott te, någon som förstår och som låter dig prata till punkt. Så ser mina kurser och coachingsamtal ut. För om du är som jag så gillar du en avslappnad, mysig miljö. Du gillar sköna, tillåtande människor. Och du gillar tanken på att få bolla sådant som händer på hemmaplan med någon utifrån. Någon som kan ge dig stöd att komma vidare, att få till förändringar.

Jag erbjuder tre olika alternativ – vilket passar dig bäst? Enskilda samtal med föräldracoachen? Kurser i workshop-form i smågrupper? Eller en onlinebaserad kurs som du gör när det passar dig, där det passar dig. Jag finns alltid med och tar dig framåt. Välj här:

NYHET! EN UNIK FÖRÄLDRAKURS ONLINE

I denna webbkurs kan du i din egen takt gå igenom viktigt material, både i text och korta videos, för att bli den förälder du vill vara. Du kommer få jobba med ett gäng grundprinciper och förhållningssätt som gör dig mer förstående och mindre irriterad och otålig som förälder. Du kommer också kunna bemöta ditt eller dina barn på ett nytt sätt för att bryta oönskade beteenden. I kursen gör du övningar som du får personlig feedback på från coachen. Det här kanske kommer vara den viktigaste kursen du någonsin kommer att gå.

Kostnaden för kursen är 795 kr. Skulle kursen inte leva upp till dina förväntningar får du pengarna tillbaka.

PERSONLIG WORKSHOP I SMÅGRUPPER

IMG_1294

Vi träffas i små grupper i mitt hem – alltid personligt, avslappnat och hjärtligt. Kursen syftar till att ge dig som förälder med barn i dagis-, låg- och mellanstadieåldern ett nytt förhållningssätt och bemötande för att skapa den där tajta relationen med dina barn, så att du kan nå fram och förstå vad ditt barn försöker säga dig när hon stänger in sig och surar på sitt rum, när syskonen ”alltid” tjafsar med varann, när ditt barn ”aldrig” verkar vara nöjd eller när det blir scener vid läxläsningen. Jag visar dig hur vi kan vända på steken och få en mer harmonisk vardag och bli ännu säkrare och gladare föräldrar – med mindre ”strul” hemma.

Nästa kurs: Fredagarna 26 jan, 2 och 9 feb mellan kl 9-11 i Djursholm. Pris 1 250 kr inkl nyttig frukost. Kontakta mig här för frågor eller säkra din plats direkt.

ENDKILDA SAMTAL MED COACHEN

Skrivbord datorskärm

Att prata enskilt med en coach är effektivt och skapar ofta förändringar på både kort och lång sikt. Du får mitt fulla fokus, samtalet är konfidentiellt och du får stöd för alla de frågor och funderingar som gäller just din situation. Vi kommer titta på mönster som upprepar sig och beteenden hos barnen som kanske triggar dig, eller beteenden hos dig själv du inte alltid gillar. Tillsammans lägger vi korten på bordet, vänder på stenar och gör viktiga förändringar för att du och familjen ska må så bra som möjligt.

En timmes coachning via telefon eller skype kostar 950 kr. Eller boka fem samtal, betala för fyra! Har du frågor innan du bokar, kontakta mig gärna här →

Efter din kurs lyfter jag fram allt positivt som sker i min familj, inte bara det som blir fel. Både barnen och jag mår bättre av det. Jag predikar det jag lärde mig i alla samtal med andra, önskar alla fick möjligheten att gå kursen.

MARIA RAMSTEDT-PRESITS

Jag hoppas att ALLA föräldrar någon gång får dessa fina tips. Du är verkligen rätt kvinna på rätt plats. Det är mer glatt här hemma  otroligt häftigt att se hur man klarar av att vända det och avleda utbrott och konflikter.

JOHANNA HYSÉUS

När min son är arg som ett bi har jag lärt mig att möta honom med förståelse och respekt. Det funkar så bra och vårt hem har blivit så mycket lugnare. Saknade ingenting i kursen, kanske bara en fortsättningskurs!
LOUISE VON STOCKENSTRÖM

DET SENASTE FRÅN BLOGGEN

AKTIVITETSHETSEN – HUR LÄGGA SIG PÅ RÄTT NIVÅ?

Fotboll, tennis, gymnastik och piano. Och borde man satsa på judo också, kanske? Barnen vill testa runt eller göra som sina kompisar. Vi föräldrar vill ge dem möjligheten och kanske styra in dem på ”bra” aktiviteter. Men blir det inte lite väl mycket ibland?

läs mer

FREDAGSMYSET DU INTE TRODDE VAR MÖJLIGT.

Det här är så enkelt att du kommer ramla av pinn. Bara skölj en knippe vindruvor och frys in. Ta ut och bjud barnen och grannbarnen på The Fredagsmys: vindruvor som smakar Piggelin. Om du inte tror mig, testa själv.

läs mer

MÖT JENNY – HUSFRUN I TOSCANA

Jenny bor sedan över 20 år i Italien. Numera med italiensk man och två barn. Hur är livet i Toscana egentligen? En fin skildring av Jennys vardag får du här.

läs mer

NÄR BARNEN STRULAR. OCH DU BLIR TOKIG. HÄR FINNS HJÄLPEN.

Ladda ner denna e-bok helt gratis och lär dig hantera barnens gnäll, tjat & bråk på nolltid. Inte minst kommer du att bli en ännu mer närvarande och förstående förälder – och framförallt lugn.

Fyll i din e-post så kommer boken med vändande mail.

DET SENASTE FRÅN INSTAGRAM