BOKA EN KURS ELLER FÅ PRIVAT RÅDGIVNING/COACHNING

Min uppskattade föräldrakurs är vad jag vet unik i sitt slag. Vi träffas i små grupper i mitt hem – det blir alltid personligt, avslappnat och hjärtligt. Läs vad några av mina tidigare deltagare säger om kursen här. Nästa kurs går av stapeln tre fredagsförmiddagar i september. Den 8, 15 och 22 september mellan kl 9-11 i mitt hem i Djursholm. Boka din plats genom att maila mig här. Men läs förstås mer här nedan om kursen.

Föräldraskap handlar egentligen om vanligt sunt förnuft. Men i vardagsstressen är det så lätt att ta till den där trista tonen, hitta kortsiktiga lösningar och sedan få dåligt samvete. Vi gör ju så gott vi kan som föräldrar. Men vi är inte alltid helt nöjda med hur vi hanterar vardagssituationer. Och ja, vi blir tokiga på våra barn och upplever att inget annat biter än att tjata, höja rösten och kanske köra med något hot.

Mina kurser och privata coachingsamtal syftar till att ge dig som förälder med barn i dagis-, låg- och mellanstadieåldern ett nytt förhållningssätt och kanske ett annat bemötande för att skapa den där tajta relationen med dina barn, så att du kan nå fram lättare och på samma vis lyssna och förstå vad ditt barn försöker säga dig när hon stänger in sig och surar på sitt rum, när syskonen alltid tjafsar med varann, när ditt barn aldrig verkar vara nöjd eller när det alltid blir scener vid läxläsningen. Ja du fattar, vardagsutmaningarna.

Eller så kanske det funkar riktigt bra därhemma, men du vill ligga steget före. För en dag kanske någon är taskig mot ditt barn, eller så har ditt barn lite svårt att hänga med i skolan eller plötsligt vägrar din son att sova borta. Hur gör man då, egentligen?

I mina kurser tar jag upp hur man bäst kommunicerar med sina barn så att vi kan skapa en relation där vi respekterar barnen och stöttar dem för att fortsätta utvecklas och stärkas. Vi alla önskar ju inget hellre än att våra barn ska vara fortsatt trygga och lyckliga – då är vårt tjat, vår irritation och vårt dåliga tålamod inte den bästa vägen. Men vi kan lätt vända på steken, på en gång. Jag vill visa dig hur!

NÄSTA KURS!
Vi träffas tre fredagar den 8, 15 och 22 september kl 9-11 i Djursholm. Lätt att parkera, lätt att ta sig hit kommunalt. Pris: 1 250 kr.

Boka din plats redan idag genom att klicka på knappen här nedan. Då kommer du till Paypal och kan betala kursen med kort direkt. Alternativt kontakta mig här → Varmt välkommen!

betalknapp

 


webbkurs under construction
WEBBKURS PÅ GÅNG …

I webbkursen jag jobbar på för fullt kommer du få svar på hur man kan få vardagen hemma att bli ännu lite smidigare och mindre tjafsig. Och så kommer vi förstås titta på ett gäng olika scenarier många av oss känner igen oss i, och hur vi bäst bryter oönskade beteenden.

Vill du få mer information om när webbkursen är lanserad, maila mig här →

PRIVAT COACHNING VIA SKYPE

Om du inte har möjlighet eller lust att gå på en kurs, men ändå har saker du vill bolla som rör familjelivet/barnen. Då kan ett privat samtal vara det rätta. Du får förstås mitt fulla fokus, samtalet är konfidentiellt och du får möjlighet att få stöd för alla de frågor och funderingar som gäller just din situation.

En timmes coachning via telefon eller skype kostar 950 kr. Boka genom att maila mig här →

Skrivbord datorskärm

ETT LITET AXPLOCK FRÅN TIDIGARE DELTAGARE:

Efter din kurs lyfter jag fram allt positivt som sker i min familj, inte bara det som blir fel. Både barnen och jag mår bättre av det. Jag predikar det jag lärde mig i alla samtal med andra, önskar alla fick möjligheten att gå kursen.

MARIA RAMSTEDT-PRESITS

Jag hoppas att ALLA föräldrar någon gång får dessa fina tips. Du är verkligen rätt kvinna på rätt plats. Det är mer glatt här hemma  otroligt häftigt att se hur man klarar av att vända det och avleda utbrott och konflikter.

JOHANNA HYSÉUS

När min son är arg som ett bi har jag lärt mig att möta honom med förståelse och respekt. Det funkar så bra och vårt hem har blivit så mycket lugnare. Saknade ingenting i kursen, kanske bara en fortsättningskurs!
LOUISE VON STOCKENSTRÖM

DET SENASTE FRÅN BLOGGEN

AKTIVITETSHETSEN – HUR LÄGGA SIG PÅ RÄTT NIVÅ?

Fotboll, tennis, gymnastik och piano. Och borde man satsa på judo också, kanske? Barnen vill testa runt eller göra som sina kompisar. Vi föräldrar vill ge dem möjligheten och kanske styra in dem på ”bra” aktiviteter. Men blir det inte lite väl mycket ibland?

läs mer

FREDAGSMYSET DU INTE TRODDE VAR MÖJLIGT.

Det här är så enkelt att du kommer ramla av pinn. Bara skölj en knippe vindruvor och frys in. Ta ut och bjud barnen och grannbarnen på The Fredagsmys: vindruvor som smakar Piggelin. Om du inte tror mig, testa själv.

läs mer

MÖT JENNY – HUSFRUN I TOSCANA

Jenny bor sedan över 20 år i Italien. Numera med italiensk man och två barn. Hur är livet i Toscana egentligen? En fin skildring av Jennys vardag får du här.

läs mer

NÄR BARNEN STRULAR. OCH DU BLIR TOKIG. HÄR FINNS HJÄLPEN.

Ladda ner denna e-bok helt gratis och lär dig hantera barnens gnäll, tjat & bråk på nolltid. Inte minst kommer du att bli en ännu mer närvarande och förstående förälder – och framförallt lugn.

Fyll i din e-post så kommer boken med vändande mail.

DET SENASTE FRÅN INSTAGRAM