SÅDANT SOM FÖRENKLAR FAMILJELIVET

Här kommer jag börja samla prylar jag hittar som jag upplever kan underlätta livet hemma. Den första produkten är min skrivbok – som kommer från tryckeriet i januari 2018. Det är en bok för barn att fylla i, själva eller tillsammans med en förälder. 30 frågor som garanterat boostar ditt barn och er relation. Förbeställ ditt ex redan nu!

WEBBKURSEN ÄR HÄR

WEBBKURSEN ÄR HÄR
Nu kan du gå min populära föräldrakurs direkt i din dator. Allt kursmaterial med inspirerande videoklipp finns samlat i en pedagogisk, kul och unik kurs online. Jag är med dig som coach och uppmuntrar dig att göra övningar hemma som du får personlig feedback på.
LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →

HÖSTENS FÖRÄLDRAKURSER

HÖSTENS FÖRÄLDRAKURSER
Är du en förälder som också tappar tålamodet, blir arg och irriterad och är urless på att tjata. Hur gör man bäst när våra barn och tonåringar "konstrar", när det är något som skaver och när allt vi vill är deras allra bästa. Vi ses i små grupper i mitt hem för härliga samtal som kommer stärka dig. I höst håller jag två olika kurser, dels för föräldrar med med barn upp till 10 år, dels för dig med pre teens & tonåringar.
LÄS MER & BOKA →