NYHET! EN PARENTS JOURNAL SOM GÖR SKILLNAD.

BOKTIPS, FÖRÄLDRATIPS, PRYLAR

“A practial guide for raising concious kids & creating a happy home”. Hur underbart låter inte det. Och guiden ifråga är den sjätte journal-boken som förlaget Daily Greatness ger ut. Jag har redan yoga-boken och business-boken. Så självklart klickade jag hem The Parents Journal direkt när den lanserades i dagarna.

Så här funkar den:

Boken är ett praktiskt verktyg för att fundera kring vad vi önskar med vårt föräldraskap och för våra barn. När vi vet det får vi genom dagliga mål och reflektioner hjälp att ta oss dit. Det här är en både smart och snygg journal som man längtar efter att få ta fram. Och det ger resultat. Utmaningen är bara inte ge upp efter dag 3. Förändringar sker inte över en natt, utan det krävs så klart att vi varje dag är medvetna om de val vi vill göra och att ta oss tiden att göra rätt. Tänk: mysa med barnen, leka en stund, visa uppskattning och tacksamhet och att ta hand om sig själv så att vi orkar vara de föräldrar vi vill vara.

KÖP DITT EGET EX AV THE PARENTS JOURNAL HÄR →

parents_journal_crop_1_1024x1024

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

Förr skulle barn fostras att lyda och uppföra sig rekorderligt, annars åkte de på stryk. Sedan blev det lite mer laissez-faire – barnet gavs eget ansvar utan rutiner eller gränser. Efter det började vi curla, så att ingen ska kunna säga att vi inte funnits där för barnen. Men vad är egentligen den sundaste föräldrastilen? En hint: tänk hur en riktigt jäkla bra chef är.

läs mer