HÖSTENS FÖRÄLDRAKURSER. BOKA IDAG!

FÖRÄLDRAKURS, FÖRÄLDRATIPS, KURS, TONÅRINGAR

Känner du dig otillräcklig hemma? Att alla drar i dig? Önskar du att du hade mer tålamod? Och gärna mer tid? Vore det skönare om barnen kunde hjälpa till mer, tjafsa mindre med varandra och komma när du ropar.

Eller har du lämnat småbarnsåren och upplever nya utmaningar med äldre barn. Som knappt svarar på tilltal. Som lever bakom sina skärmar. Och som står inför en massa kniviga situationer med grupptillhörighet, taskiga kommentarer, skolhets, utseendefixering …

Oavsett var du är i föräldraskapet så ger mina kuser tips och stöd på hur man bäst hanterar struliga vardagssituationer, hur man behåller lugnet och hur man skapar och behåller en fin, nära och varm relation med sina barn nu och när de en vacker dag är utflugna.

Jag kickar igång hösten med två kurser: en för föräldrar till yngre barn (upp till 10 år) och en kurs för föräldrar till pre teens & tonåringar. Jag håller kurserna i mitt hem i Djursholm strax utanför Stockholm. Mina kurser är alltid avslappnade, hjärtliga, förtroliga och högt i tak – vi tar upp alla de funderingar just du har.

ALTERNATIV 1 för dig med yngre barn (upp till ca 10 år): Vi ses tre fredagar den 30 aug, 6 & 13 september mellan kl 9-11 i Djursholm. Pris 1 250 kr inklusive nyttig frukost. Få rabatt om du bokar för två!
BOKA MINDRE BARN-KURSEN HÄR →

ALTERNATIV 2 för dig med pre teens & tonåringar: Vi ses en söndagseftermiddag den 15 september  mellan kl 15.00-17.30 i Djursholm. Pris 495 kr. Få rabatt om du bokar för två!
BOKA TONÅRSKURSEN HÄR

 

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA