Dela gärnaShare on FacebookEmail to someone

Vandra bland vinrankor. En pocket vid poolen. Samtal under solen. Denna livsstilsresa för mammor på Villa La Madonna i Piemonte, Italien, är för dig som längtar efter både paus och påfyllning. För dig som är mitt uppe i ett lika underbart som körigt mamma-liv, för dig som kanske vill byta inriktning helt i livet. Jag och den vassa & varma självledarskapscoachen Jennifer Hässler Wallenborg har skapat en helt unik resa där de 20 lyckliga deltagarna kommer få tydlig vägledning inom både föräldraskapets snårigheter och räta ut alla frågetecken som rör jobbet – eller vad du egentligen vill göra av din tid.

Vi börjar dagarna med yoga, äter en lång frukost, kör spännande och utvecklande workshops inom föräldraskap och självledarskap, vi sticker ut på hike med picnic i de magiska bergen, hänger vid poolen, softar på rummet, äter fantastiska middagar … ja, allt som jag – och kanske även du – drömmer om. En långhelg helt för dig!

Så jag hoppas att du kommer vilja följa med oss till Italien den 1-4 april nästa år. Mer om resan, programmet och alla detaljer hittar du på Go Active Travels hemsida. Nu får du 500 kr rabatt på resan, ange kod MAMMA2019. Hör av dig om du vill höra mer om resan!

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA

WEBBKURS! BLI DEN FÖRÄLDER DU VILL VARA

Känner du att du lätt tappar tålamodet? Blir irriterad, tjatar och inte fattar varför barnen aldrig kan göra som du säger. Och händer det att du oroar dig. Är ditt barn lite ensamt tro? Min nya webbkurs vänder sig till föräldrar med små och stora barn som vill bli lite säkrare.

läs mer

DET SENASTE FRÅN INSTAGRAM