FYRA FÖRELÄSNINGAR VIA ZOOM

FÖRÄLDRAKURS, FÖRÄLDRATIPS, FÖRELÄSNING, KURS

I januari och februari kör jag för första gången fyra föreläsningar via Zoom, så att alla kan ta del av de förhållningssätt – och fiffiga verktyg – jag brinner för. Så här går det till:

När du anmäler dig får du en länk till Zoom som du loggar in på strax innan föreläsningen kickar igång. Jag spelar även in föreläsningen så skulle du inte få till det just den dag och tid som jag föreläser “live” så kan du titta på vid ett annat tillfälle, smart väl!  

Varje föreläsning kostar 100 kr, eller gå alla fyra och betala 300 kr.
BOKA HÄR

 

Stärk självkänslan hos ditt barn 

Vi tittar på vad som ger barn en god självkänsla och ett sunt egenvärde. Det förhållningssätt som jag som föräldracoach förespråkar utgår från att genom närvaro, dialog, nyfikenhet och respekt bygga en relation mellan föräldrar och barn som skapar förtroende, tillit och trygghet. Då stärks också självkänslan. Hur man gör rent praktiskt kommer du få veta under föreläsningen. 

Onsdagen den 13 januari kl 11.30-12.15 via Zoom

 Boka föreläsningen här, kostnad 100 kr

 

 Hantera syskonbråk

 En föreläsning via Zoom för föräldrar med barn/unga som bråkar mycket med varandra. Väldigt vanligt men tärande! I denna föreläsning pratar vi om vanliga anledningar bakom syskonfejder och hur vi kan hjälpa våra barn att bete sig mer respektfullt mot varandra.  

 Torsdagen den 21 januari  kl 11.30-12.15 via Zoom 

 Boka föreläsnignen här, kostnad 100 kr

 

Nätvett & skärmtid

I denna föreläsning får du viktig information om vad vi behöver veta om barns liv på nätet. Var håller de hus, vilka umgås de med på nätet, vad tittar de på, vad står det i chattarna? Bil säkrare på hur du ska hantera nät/skärm-situationen för just ditt barn.  

Torsdagen den 28 januari 2021 kl 11.30-12.15 via Zoom.

 Boka föreläsningen här, kostnad 100 kr

 

När du håller på att tappa det …

En föreläsning för dig med barn i skolåldern som kan triggas av dina barns beteenden och vill göra något åt det. För du vill inte skrika på ditt barn eller tappa tålamodet. Inte för ofta i alla fall! I denna föreläsning får du många tips på vad du kan göra för att inte hamna i dessa situationer lika ofta.

Torsdagen den 4 februari 2021 kl 11.30-12.15 via Zoom.

Boka föreläsningen här, kostnad 100 kr

 

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA