FYRA WEBINARS ATT BESTÄLLA

FÖRÄLDRAKURS, FÖRÄLDRATIPS, FÖRELÄSNING, KURS

I januari och februari körde jag fyra föreläsningar via Zoom, för att dela de förhållningssätt – och fiffiga verktyg – jag brinner för. Intresset var mycket stort! Föreläsningarna spelade sin och det går utmärkt att köpa det inspelade materialet och titta på när det passar dig! 

Varje föreläsning kostar 100 kr, eller gå alla fyra och betala 300 kr. Köp i min webshop så skickar jag dig länken för dig att tittade på det inspelade materialet. Läs mer om respektive föreläsning här nedan!
KÖP HÄR

 

Stärk självkänslan hos ditt barn 

Vi tittar på vad som ger barn en god självkänsla och ett sunt egenvärde. Det förhållningssätt som jag som föräldracoach förespråkar utgår från att genom närvaro, dialog, nyfikenhet och respekt bygga en relation mellan föräldrar och barn som skapar förtroende, tillit och trygghet. Då stärks också självkänslan. Hur man gör rent praktiskt kommer du få veta under föreläsningen. 

Sändes onsdagen den 13 januari kl 11.30-12.15 via Zoom

 Köp den inspelade föreläsningen här, kostnad 100 kr

 

 Hantera syskonbråk

 En föreläsning via Zoom för föräldrar med barn/unga som bråkar mycket med varandra. Väldigt vanligt men tärande! I denna föreläsning pratar vi om vanliga anledningar bakom syskonfejder och hur vi kan hjälpa våra barn att bete sig mer respektfullt mot varandra.  

 Sändes torsdagen den 21 januari  kl 11.30-12.15 via Zoom 

 Köp den inspelade föreläsnignen här, kostnad 100 kr

 

Nätvett & skärmtid

I denna föreläsning får du viktig information om vad vi behöver veta om barns liv på nätet. Var håller de hus, vilka umgås de med på nätet, vad tittar de på, vad står det i chattarna? Bil säkrare på hur du ska hantera nät/skärm-situationen för just ditt barn.  

Sändes torsdagen den 28 januari 2021 kl 11.30-12.15 via Zoom.

 Köp den inspelade föreläsningen här, kostnad 100 kr

 

När du håller på att tappa det …

En föreläsning för dig med barn i skolåldern som kan triggas av dina barns beteenden och vill göra något åt det. För du vill inte skrika på ditt barn eller tappa tålamodet. Inte för ofta i alla fall! I denna föreläsning får du många tips på vad du kan göra för att inte hamna i dessa situationer lika ofta.

Sändes torsdagen den 4 februari 2021 kl 11.30-12.15 via Zoom

Köp den inspelade föreläsningen här, kostnad 100 kr

 

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA