Dela gärnaShare on FacebookEmail to someone

PODD-TIPS FÖR BARN.

FÖRÄLDRATIPS

Är du också en sucker för poddar? Mina favoriter är inte de snackiga, flamsiga utan de där med intervjuer med personer man kan inspireras av och kanske lära sig något av. Tänk svenska Värvet, Drivet, Prestationspodden, Katarina Hahr möter, Radiopsykologen, Söndagsintervjun i P1 och Framgångspodden och utländska The Tim Ferriss Show, TED Radio Hour och Radio Headspace (tyvärr verkar den vilande men många gamla bra avsnitt). Och så vidare.

Så slog det mig, att det kanske finns poddar för barn också. Mycket riktigt. De här verkar bra:

Perfekt för att fördriva sommarlovet med, om nu barnen skulle bli lite rastlösa. Eller kanske ännu hellre för bilresan till landet. Happy listening!

PS. Har du några tips – tipsa mig gärna här!

 

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA

WEBBKURS! BLI DEN FÖRÄLDER DU VILL VARA

Känner du att du lätt tappar tålamodet? Blir irriterad, tjatar och inte fattar varför barnen aldrig kan göra som du säger. Och händer det att du oroar dig. Är ditt barn lite ensamt tro? Min nya webbkurs vänder sig till föräldrar med små och stora barn som vill bli lite säkrare.

läs mer

TÄNK DRÖMCHEF. HUR ÄR EN SÅDAN?

Förr skulle barn fostras att lyda och uppföra sig rekorderligt, annars åkte de på stryk. Sedan blev det lite mer laissez-faire – barnet gavs eget ansvar utan rutiner eller gränser. Efter det började vi curla, så att ingen ska kunna säga att vi inte funnits där för barnen. Men vad är egentligen den sundaste föräldrastilen? En hint: tänk hur en riktigt jäkla bra chef är.

läs mer

DET SENASTE FRÅN INSTAGRAM