Dela gärnaShare on FacebookEmail to someone

PODD-TIPS FÖR BARN.

FÖRÄLDRATIPS

Är du också en sucker för poddar? Mina favoriter är inte de snackiga, flamsiga utan de där med intervjuer med personer man kan inspireras av och kanske lära sig något av. Tänk svenska Värvet, Drivet, Prestationspodden, Katarina Hahr möter, Radiopsykologen, Söndagsintervjun i P1 och Framgångspodden och utländska The Tim Ferriss Show, TED Radio Hour och Radio Headspace (tyvärr verkar den vilande men många gamla bra avsnitt). Och så vidare.

Så slog det mig, att det kanske finns poddar för barn också. Mycket riktigt. De här verkar bra:

Perfekt för att fördriva sommarlovet med, om nu barnen skulle bli lite rastlösa. Eller kanske ännu hellre för bilresan till landet. Happy listening!

PS. Har du några tips – tipsa mig gärna här!

 

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA

DET SENASTE FRÅN INSTAGRAM