EN MASSA SUPERNÖJDA KUNDER. MEN! DON’T TAKE MY WORD FOR IT

Sedan 2013 har jag hållit föräldrakurser och coachat föräldrar enskilt. I mina kurser och i alla samtal står alltid förälderns behov i fokus. Ofta upplever föräldrar utmaningar som många kan känna igen sig. Jag delar med mig av de stärkande förhållningssätt, verktyg och tips som jag vet leder till mer glädje och mindre irritation – detta uppskattar alla de som vänder sig till mig. För vill du också bolla utmaningar hemma, så kan det kännas bra att läsa vad andra nöjda kunder säger!

Här är ett axplock av vad några av alla nöjda kursdeltagare säger:

Efter din kurs lyfter jag fram allt positivt som sker i min familj, inte bara det som blir fel. Både barnen och jag mår bättre av det. Jag predikar det jag lärde mig i alla samtal med andra, önskar alla fick möjligheten att gå kursen.

MARIA RAMSTEDT-PRESITS

Kan verkligen rekommendera kursen. Tycker allt var så bra. Du är så inspirerande, engagerad och personlig. Tar främst med mig att vara mer förstående och ödmjuk inför barnens känslor.
LINDA MALMSTRÖM

Tack Ulrika! Dina träffar har varit fantastiska och otroligt givande. Jag är så nöjd med kursen och beundrar dig för dina kunskaper, entusiasm och äkta engagemang. Längtar redan till nästa gång!

HANNA MALMSTRÖM

Tack för en jättetrevlig och inspirerande kväll. Fick verkligen med mig bra verktyg hem och en värdefull påminnelse om att reflektera över hur man är som förälder. Lyssna utan att lösa är min favorit!

MARIE PALMER

Jag hoppas att ALLA föräldrar någon gång får dessa fina tips. Du är verkligen rätt kvinna på rätt plats. Det är mer glatt här hemma  otroligt häftigt att se hur man klarar av att vända det och avleda utbrott och konflikter.

JOHANNA HYSÉUS

Tack för värdefulla insikter, pepp och konkreta tips. Känner mig inte längre så vilsen i den djungel som barnuppfostran kan upplevas vara. Numera lägger jag ifrån mig mobilen när jag är med barnen.
KRISTINA VON STOCKENSTRÖM

Jag har gått på flera föräldra- workshops med Ulrika och det har varit otroligt bra och inspirerande. Genom hennes smarta metoder och tricks så blir det mer harmoniskt hemma, mindre tjat och man får gladare, självsäkrare barn. Alla vinner!

LOUISE BOOTH

När min son är arg som ett bi har jag lärt mig att möta honom med förståelse och respekt. Det funkar så bra och vårt hem har blivit så mycket lugnare. Saknade ingenting i kursen, kanske bara en fortsättningskurs!
LOUISE VON STOCKENSTRÖM

Det har varit tre otroligt givande feel-good-förmiddagar, jag kommer att sakna dem. Jag behövde denna eye-opener för att reflektera över hur jag är som mamma.
VICTORIA DENIE

Tack Ulrika. Det har varit så härligt att ha deltagit och fått lite redskap att arbeta med här hemma. Känns så mycket bättre hemma!!

CECILIA ELFVING

VILL DU OCKSÅ GÅ PÅ FÖRÄLDRAKURS

Några gånger per termin håller jag små privata föräldrakurser i mitt hem, strax norr om Stockholm. Vi är max åtta personer som träffas, först för frukost i mitt kök och sedan workshop i mitt vardagsrum. Här känner sig alla avslappnade och vågar ta upp saker i familjelivet, högt som lågt. Jag utgår alltid från gruppens önskemål, men kursen följer förstås en pedagogik och det förhållningssätt till barn och föräldraskap som jag står för, efter min utbildning hos The Parent Practise i London och Jesper Juul via Family Lab i Stockholm.

Nästa kurs går av stapeln tre fredagar i november mellan kl 9-11: den 28 april, 5 maj & 12 maj. Kursen kostar 950 kr per person.

För frågor och anmälan, kontakta mig här →

 

HAR DU NÅGOT DU VILL BOLLA?

I webbkursen jag jobbar på för fullt kommer du få svar på hur man kan få vardagen hemma att bli ännu lite smidigare och mindre tjafsig. Och så kommer vi förstås titta på ett gäng olika scenarier många av oss känner igen oss i.

Men i väntan på den, så kan du förstås bolla frågor med mig redan nu. Som föräldra- och hälsocoach stöttar jag dig som kanske har någon specifik utmaning på hemmafronten – eller så vill du stoppa ekorrhjulet i största allmänhet och få en mer meningsfull tillvaro.

Boka ett coachningssamtal med mig här →

 

DET SENASTE FRÅN BLOGGEN

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

Förr skulle barn fostras att lyda och uppföra sig rekorderligt, annars åkte de på stryk. Sedan blev det lite mer laissez-faire – barnet gavs eget ansvar utan rutiner eller gränser. Efter det började vi curla, så att ingen ska kunna säga att vi inte funnits där för barnen. Men vad är egentligen den sundaste föräldrastilen? En hint: tänk hur en riktigt jäkla bra chef är.

läs mer
WEBINARS ATT TITTA PÅ NÄR DET PASSAR DIG

WEBINARS ATT TITTA PÅ NÄR DET PASSAR DIG

Fyra viktiga webinars om barns självkänsla, att skapa en enad front som föräldrar, hantera utbrott och få barnen att lyssna och ta ansvar. Beställ och titta på när det passar dig. Endast 100 kr för en föreläsning, eller 300 kr för alla fyra!

läs mer
EN PYSSLIG SKRIVBOK FÖR BARN

EN PYSSLIG SKRIVBOK FÖR BARN

Om du hade en superkraft, vilken skulle det vara? När händer det att du känner dig orolig och nervös? Den typen av frågor kan ditt barn svara på (tillsammans med dig) i en ny skrivbok för barn. Er relation kommer troligen stärkas och ditt barn kommer känna sig säkrare. Köp idag!

läs mer

NÄR BARNEN STRULAR. OCH DU BLIR TOKIG. HÄR FINNS HJÄLPEN.

Ladda ner denna e-bok helt gratis och lär dig hantera barnens gnäll, tjat & bråk på nolltid. Inte minst kommer du att bli en ännu mer närvarande och förstående förälder – och framförallt lugn.

Fyll i din e-post så kommer boken med vändande mail.