OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

COACHNING, FÖRÄLDRATIPS, RELATION, SJÄLVLEDARSKAP, SKÄRMTID

 Det här är boken för alla oss föräldrar som famlar lite ibland. Som inte alltid orkar. Som kanske helt tappar det. Men som så gärna vill göra rätt.

I OKRÅNGLIGT får du 50 tips som med stor sannolikhet kommer göra skillnad på en gång. För vi kan genom en handvändning ändra vårt tonfall, kroppsspråk och orden vi säger. Vi kan sänka våra förväntningar, lägga bort mobilen och välja att inte ta barnens beteenden personligt. Vi behöver bara bli påminda om vad vi kan göra istället för att irritera oss, jaga på, muta, tjata och köra med tomma hot.

Tipsen i boken kommer med stor sannolikhet minska krånglet hemma så familjelivet blir lättare och roligare. Boken vänder sig till föräldrar med barn i förskole-, låg- och mellanstadieåldern. Slå upp ett av tipsen och få en påminnelse! Eller läs boken från pärm till pärm.

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA