Välkommen till en blogg om föräldraskap.

Med stärkande verktyg för föräldrar

Lättsamt och avslappnat. Viktigt och seriöst. Här hittar du självklarheter och nyheter. Aha-upplevelser och tveksamheter. Du tar till dig av det som passar dig. Min förhoppning är att kunna inspirera, vägleda och kanske väcka gamla sanningar till liv och låta dig testa ett nytt förhållningssätt mot barnen. Använd förstås alltid ditt eget sunda förnuft. Det här är en blogg med stärkande verktyg för föräldrar.

Finns det något ämne du vill att jag tittar närmare på och skriver om, maila gärna dina önskemål här →

WEBBKURSEN ÄR HÄR

WEBBKURSEN ÄR HÄR
Nu kan du gå min populära föräldrakurs direkt i din dator. Allt kursmaterial med inspirerande videoklipp finns samlat i en pedagogisk, kul och unik kurs online. Jag är med dig som coach och uppmuntrar dig att göra övningar hemma som du får personlig feedback på.
LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →

HÖSTENS FÖRÄLDRAKURSER

HÖSTENS FÖRÄLDRAKURSER
Är du en förälder som också tappar tålamodet, blir arg och irriterad och är urless på att tjata. Hur gör man bäst när våra barn och tonåringar "konstrar", när det är något som skaver och när allt vi vill är deras allra bästa. Vi ses i små grupper i mitt hem för härliga samtal som kommer stärka dig. I höst håller jag två olika kurser, dels för föräldrar med med barn upp till 10 år, dels för dig med pre teens & tonåringar.
LÄS MER & BOKA →

NÄR BARNEN STRULAR. OCH DU BLIR TOKIG. HÄR ÄR HJÄLPEN.