Välkommen till en blogg om föräldraskap.

Med stärkande verktyg för föräldrar

Lättsamt och avslappnat. Viktigt och seriöst. Här hittar du självklarheter och nyheter. Aha-upplevelser och tveksamheter. Du tar till dig av det som passar dig. Min förhoppning är att kunna inspirera, vägleda och kanske väcka gamla sanningar till liv och låta dig testa ett nytt förhållningssätt mot barnen. Använd förstås alltid ditt eget sunda förnuft. Det här är en blogg med stärkande verktyg för föräldrar.

Finns det något ämne du vill att jag tittar närmare på och skriver om, maila gärna dina önskemål här →

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

Förr skulle barn fostras att lyda och uppföra sig rekorderligt, annars åkte de på stryk. Sedan blev det lite mer laissez-faire – barnet gavs eget ansvar utan rutiner eller gränser. Efter det började vi curla, så att ingen ska kunna säga att vi inte funnits där för barnen. Men vad är egentligen den sundaste föräldrastilen? En hint: tänk hur en riktigt jäkla bra chef är.

läs mer

EN UNIK ONLINE-KURS

EN UNIK ONLINE-KURS
Nu kan du gå min populära föräldrakurs direkt i din dator. Allt kursmaterial med inspirerande videoklipp finns samlat i en pedagogisk, kul och unik kurs online. Jag är med dig som din personliga coach och uppmuntrar dig att göra övningar hemma som du får personlig feedback på.
LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →

FÖRÄLDRAKURSER I SMÅ GÄNG

FÖRÄLDRAKURSER I SMÅ GÄNG
Är du en förälder som också tappar tålamodet, blir arg och irriterad och är urless på att tjata. Hur gör man bäst när våra yngre barn, pre teens eller tonåringar "konstrar", när det är något som skaver och när allt vi vill är deras allra bästa? Det ska vi prata om! Samla ett gäng så skräddarsyr jag ett upplägg för er. Antingen online eller i mitt hem eller ditt hem!
KONTAKTA MIG FÖR MER INFO →

NÄR BARNEN STRULAR. OCH DU BLIR TOKIG. HÄR ÄR HJÄLPEN.