FÖRÄLDRAKURSER & FÖRÄLDRACOACHNING GER DIG VERKTYG FÖR ETT MER HARMONISKT FAMILJELIV

Tänk dig det här: en sprakande brasa, ett gott te, någon som förstår och som låter dig prata till punkt. Så ser mina föräldrakurser och coachingsamtal ut. För om du är som jag så gillar du en avslappnad, mysig miljö. Du gillar sköna, tillåtande människor. Och du gillar tanken på att få bolla sådant som händer på hemmaplan med någon utifrån. Någon som kan ge dig stöd att komma vidare, att få till förändringar.

Jag erbjuder tre olika alternativ – vilket passar dig bäst? Enskilda samtal med föräldracoachen? Föräldrakurser i workshop-form i smågrupper? Eller en onlinebaserad föräldrakurs som du gör när det passar dig, där det passar dig. Jag finns alltid med och tar dig framåt. Välj här:

 EN UNIK FÖRÄLDRAKURS ONLINE

 

 

 

I denna webbkurs kan du i din egen takt gå igenom viktigt material, både i text och korta videos, för att bli den förälder du vill vara. Du kommer få jobba med ett gäng grundprinciper och förhållningssätt som gör dig mer förstående och mindre irriterad och otålig som förälder. Du kommer också kunna bemöta ditt eller dina barn på ett nytt sätt för att bryta oönskade beteenden. I kursen gör du övningar som du får personlig feedback på från coachen. Det här kanske kommer vara den viktigaste kursen du någonsin kommer att gå.

Kostnaden för kursen är 399 kr. Skulle kursen inte leva upp till dina förväntningar får du pengarna tillbaka.

PERSONLIGA KURSER I MITT HEM

Vi träffas i små grupper i mitt hem – det är alltid personligt, avslappnat och hjärtligt. Vi diskuterar just de utmaningar du upplever med föräldraskapet och jag ger dig verktygen för ett nytt förhållningssätt hemma, för att skapa en ännu tajtare relation och en djupare dialog med dina barn.

Efter kursen kommer du känna dig stärkt, ha bättre tålamod och veta hur du bäst bemöter ditt barn för att slippa tjata, irritera dig eller bli ilsk.

Vill du boka en kurs/föreläsning för mammagruppen eller ett gäng kompisar, hör av dig till mig så hittar vi ett lämpligt datum.

De “vanliga” öppna kurserna återkommer så snart corona-pandemin tillåter.

 

ENDKILDA SAMTAL MED COACHEN

Skrivbord datorskärm

Att prata enskilt med en coach är effektivt och skapar ofta förändringar på både kort och lång sikt. Du får mitt fulla fokus, samtalet är konfidentiellt och du får stöd för alla de frågor och funderingar som gäller just din situation. Vi kommer titta på mönster som upprepar sig och beteenden hos barnen som kanske triggar dig, eller beteenden hos dig själv du inte alltid gillar. Tillsammans lägger vi korten på bordet, vänder på stenar och gör viktiga förändringar för att du och familjen ska må så bra som möjligt.

En timmes coachning via telefon eller Zoom, Teams eller Skype kostar 950 kr. Eller boka fem samtal, betala för fyra! Har du frågor innan du bokar, kontakta mig gärna här →

Efter din kurs lyfter jag fram allt positivt som sker i min familj, inte bara det som blir fel. Både barnen och jag mår bättre av det. Jag predikar det jag lärde mig i alla samtal med andra, önskar alla fick möjligheten att gå kursen.

MARIA RAMSTEDT-PRESITS

Jag hoppas att ALLA föräldrar någon gång får dessa fina tips. Du är verkligen rätt kvinna på rätt plats. Det är mer glatt här hemma  otroligt häftigt att se hur man klarar av att vända det och avleda utbrott och konflikter.

JOHANNA HYSÉUS

När min son är arg som ett bi har jag lärt mig att möta honom med förståelse och respekt. Det funkar så bra och vårt hem har blivit så mycket lugnare. Saknade ingenting i kursen, kanske bara en fortsättningskurs!
LOUISE VON STOCKENSTRÖM

DET SENASTE FRÅN BLOGGEN

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

Förr skulle barn fostras att lyda och uppföra sig rekorderligt, annars åkte de på stryk. Sedan blev det lite mer laissez-faire – barnet gavs eget ansvar utan rutiner eller gränser. Efter det började vi curla, så att ingen ska kunna säga att vi inte funnits där för barnen. Men vad är egentligen den sundaste föräldrastilen? En hint: tänk hur en riktigt jäkla bra chef är.

läs mer
WEBINARS ATT TITTA PÅ NÄR DET PASSAR DIG

WEBINARS ATT TITTA PÅ NÄR DET PASSAR DIG

Fyra viktiga webinars om barns självkänsla, att skapa en enad front som föräldrar, hantera utbrott och få barnen att lyssna och ta ansvar. Beställ och titta på när det passar dig. Endast 100 kr för en föreläsning, eller 300 kr för alla fyra!

läs mer
EN PYSSLIG SKRIVBOK FÖR BARN

EN PYSSLIG SKRIVBOK FÖR BARN

Om du hade en superkraft, vilken skulle det vara? När händer det att du känner dig orolig och nervös? Den typen av frågor kan ditt barn svara på (tillsammans med dig) i en ny skrivbok för barn. Er relation kommer troligen stärkas och ditt barn kommer känna sig säkrare. Köp idag!

läs mer

NÄR BARNEN STRULAR. OCH DU BLIR TOKIG. HÄR FINNS HJÄLPEN.

Ladda ner denna e-bok helt gratis och lär dig hantera barnens gnäll, tjat & bråk på nolltid. Inte minst kommer du att bli en ännu mer närvarande och förstående förälder – och framförallt lugn.

Fyll i din e-post så kommer boken med vändande mail.