UTE OCH CYKLAR

FÖRÄLDRATIPS, PRYLAR

Om jag inte redan hade en cykel skulle jag köpa den här. Rätt av ba’. För IKEA har lyckats igen. Med den här cykeln skulle jag känna mig mer dansk, mer kontinental på något vis. Slänga in ungarna i cykelvagnen (är det tillåtet? om de har hjälm?) och hoja runt stan.

Okej, jag bor inte i stan. Och okej, jag kan gott använda den fina cykeln jag redan har. Och okej igen, barnen har egna nya cyklar som de cyklar alldeles utmärkt på själva. Men det hade ändå känts fint med ett danskt inslag i min vardag.

Foto: IKEA

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

Förr skulle barn fostras att lyda och uppföra sig rekorderligt, annars åkte de på stryk. Sedan blev det lite mer laissez-faire – barnet gavs eget ansvar utan rutiner eller gränser. Efter det började vi curla, så att ingen ska kunna säga att vi inte funnits där för barnen. Men vad är egentligen den sundaste föräldrastilen? En hint: tänk hur en riktigt jäkla bra chef är.

läs mer
WEBINARS ATT TITTA PÅ NÄR DET PASSAR DIG

WEBINARS ATT TITTA PÅ NÄR DET PASSAR DIG

Fyra viktiga webinars om barns självkänsla, att skapa en enad front som föräldrar, hantera utbrott och få barnen att lyssna och ta ansvar. Beställ och titta på när det passar dig. Endast 100 kr för en föreläsning, eller 300 kr för alla fyra!

läs mer
EN PYSSLIG SKRIVBOK FÖR BARN

EN PYSSLIG SKRIVBOK FÖR BARN

Om du hade en superkraft, vilken skulle det vara? När händer det att du känner dig orolig och nervös? Den typen av frågor kan ditt barn svara på (tillsammans med dig) i en ny skrivbok för barn. Er relation kommer troligen stärkas och ditt barn kommer känna sig säkrare. Köp idag!

läs mer