ETT MÅSTE TILL BARNRUMMET. ELLER GE BORT.

BARNRUM, EGEN FÖRETAGARE, FÖRÄLDRATIPS, PRYLAR

Vi lärde känna varandra för tio år sedan, när vi jobbade på samma företag i London. Hon som grafisk formgivare, jag som någon form av produktionsledare. Att hon har formkänsla visste jag. Men det jag inte kände till förrän nu är att hon kan teckna och måla. Så fantastiskt att hennes talang nu kommer andra till gagn. För dessa fantastiska planscher borde pryda alla små barnrum. Är de inte bara för underbara?

Grattis Sophie till ditt Bumblebee Friends och för att du är en sann inspirationskälla för alla oss som önskar förena barn och business och jobba med något vi älskar och förverkliga en dröm. PS. Sophie är såklart den som även hjälpt mig, med min fina logga.

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

Förr skulle barn fostras att lyda och uppföra sig rekorderligt, annars åkte de på stryk. Sedan blev det lite mer laissez-faire – barnet gavs eget ansvar utan rutiner eller gränser. Efter det började vi curla, så att ingen ska kunna säga att vi inte funnits där för barnen. Men vad är egentligen den sundaste föräldrastilen? En hint: tänk hur en riktigt jäkla bra chef är.

läs mer