Det här är en bok som borde stå i allas våra bokhyllor. Men inte för att samla damm, utan för att läsa i. Titt som tätt. För man blir aldrig färdig förälder. Vi utvecklas ständigt, och så gör även våra barn. Och nya utmaningar kommer garanterat att uppstå.

Elizabeth Kuylenstiernas bok Good enough för föräldrar må ha några år på nacken, men är exakt lika aktuell nu som när den publicerades 2012. Du har väl inte missat min intervju med Elizabeth här. Och du missar väl inte chansen att vinna ett eget, signerat ex av hennes briljanta bok?

Jag lottar ut fem ex bland er som skickar mig förslag på personer som du tror har något viktigt, kul eller klokt att bidra med i min intervjuserie här på Family Flow. För det finns så många människor som har klokskaper att dela med sig av och som vi kan inspireras av. Vilka är de? Eller har du ett ämne du vill att jag tittar närmare på och skriver om. Maila mig ditt eller dina förslag på info@familyflow.se innan den 19 maj 2017.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Ulrika Liljeström Westin, Clara Cloché, Maryan Shirforoushan, Maria Centerman Edström och Jenny Larsson – ni har blivit kontaktade av mig och fått boken skickat till er!

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA