ETT STEG NÄRMARE WEBBKURSEN

FÖRÄLDRAKURS, FÖRÄLDRATIPS, INSPIRATION, WEBBKURS

Man håller vad man lovar. Det sitter ju i ryggmärgen. Och jag har länge snackat om min föräldrakurs online. Att den är på gång. Och det är den. För så här ligger det till:

I förra veckan var Fredric, Leo och Christopher hemma hos mig i två dagar. Igen. Vi har filmat ihop tidigare. Denna trio är alltså killarna från produktionsbolaget som hjälper mig att ta fram videoklipp till min kommande webbkurs. Ytterligare en kille, Sebastian, håller till i en annan del av stan och bygger den kursportal som jag designat. Så webbkursen är på G. Det är inte bara snack.

Kursen kommer bli rätt maffig. Mycket info, många övningar och förhoppningsvis igenkänning och skratt. För det ska inte bli för tungt och jobbigt. Inte pekpinnigt och präktigt.

Kursen vänder sig till alla oss som önskar att vi kunde vara en förälder med lite mer tålamod och ork. Vi som önskar att det kunde vara lite mer harmoniskt hemma. Vi som undrar över hur man bäst hanterar struliga vardagssituationer – och hur man stärker sina barn så de fortsätter att utvecklas och må bra. Svaren kanske inte blir de quick fixes som du önskar, utan något mycket större. Något mycket viktigare. Jag hoppas kunna bjuda på en teaser-video mycket snart (men inte den där jag hela tiden sa insekter istället för insikter).

Jag vill inte lova ett exakt lanseringsdatum än. Men håll ögonen öppna runt skolstarten i höst. Då smäller det.

Vill du ha föräldratips och råd innan dess, hör gärna av dig till mig så kanske vi hittar en föräldragrupp eller enskild coachning för just dig.

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

Förr skulle barn fostras att lyda och uppföra sig rekorderligt, annars åkte de på stryk. Sedan blev det lite mer laissez-faire – barnet gavs eget ansvar utan rutiner eller gränser. Efter det började vi curla, så att ingen ska kunna säga att vi inte funnits där för barnen. Men vad är egentligen den sundaste föräldrastilen? En hint: tänk hur en riktigt jäkla bra chef är.

läs mer