FÖRÄLDRAKURS ONLINE! NU ENDAST 399 kr

COACHNING, FÖRÄLDRAKURS, FÖRÄLDRATIPS, KURS, WEBBKURS

Känner du dig otillräcklig hemma? Att alla drar i dig? Önskar du att du hade mer tålamod? Och gärna mer tid? Vore det skönare om barnen kunde hjälpa till mer, tjafsa mindre med varandra och komma när du ropar?

Jag har skapat en webbkurs för dig med barn i förskole-,  låg- och mellanstadieåldern som önskar få tips och stöd på hur man bäst hanterar struliga vardagssituationer, hur man behåller lugnet och hur man skapar och behåller en fin, nära och varm relation med sina barn nu och när de blir äldre.

Nu erbjuder jag er alla en RABATT där kursen endast kostar 399 kr (istället för 795 kr). För kanske vill du använda denna semestern till att göra små förändringar i ditt föräldraskap för en ännu närmare relation med ditt/dina barn.

LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →

KURSENS UPPLÄGG

Kursen är uppdelat i sju moduler som samtliga inleds med en kort video följt av text (video och text tar max 10 minuter) och till sist en kort övning eller reflektion, därefter öppnas nästa modul upp. 

Kursen tar INTE mycket tid i anspråk, du kan göra den när du vill och varifrån du vill – allra helst från en dator/padda. 

Det är i vardagen tillsammans med barnen som du övar dig på det som du lär dig i kursen.

Jag finns vid din sida under hela kursen och ger dig personlig feedback på de övningar jag uppmuntrar dig att göra.

EFTER DEN HÄR KURSEN KOMMER DU ATT:

 • Veta hur du bäst uppmuntrar ditt barn – utan belöningssystem, hot eller mutor
 • Kunna prata med ditt barn så att hon eller han lyssnar
 • Lära dig att lyssna på ditt barn så att hon eller han känner sig sedd, förstådd, viktig och meningsfull
 • Lättare kunna bryta negativa spiraler och snabbare ta dig ur tjafs
 • Känna att tiden med barnen blir mycket mer harmonisk och rolig

INNEHÅLL FRÅN KURSEN

Kursen består av GRUNDPLÅTEN och ett gäng FÖRHÅLLNINGSSÄTT som jag kallar för ”skills”. I modulen Grundplåten tittar vi på vem du är och vill vara som förälder, vem ditt barn är och vilken relation du önskar att ni skulle ha nu och framöver. De skills som presenteras är viktiga förhållningssätt i föräldraskapet, dessa är:

 • Backa bandet (se situationer och beteenden som upprepar sig)
 • Leta ledtrådar (vad försöker ditt barn säga dig)
 • Lyssna – inte lösa (konsten att se, lyssna och förstå sitt barn)
 • Preppa rätt (de viktiga förberedelserna för att minska strulet)
 • Vända på steken (minska gnället och tjatet och se allt som är bra)
 • Häng med ditt barn (att ta sig tiden att bara vara)
 • Släpp taget (att våga lita på sitt barn)

I kursen finns video-klipp som presenterar delar av innehållet, lättillgängliga texter med exempel ur allas vår vardag samt övningar som avslutar varje kapitel – vissa av dessa skickar du in till mig för personlig feedback.

MER OM KURSLEDAREN

Jag heter Ulrika Fallenius och är föräldracoach och familjehandledare (mer om mig här).

PENGARNA TILLBAKA-GARANTI

Det är jätteviktigt att du känner att kursen är något för dig. Skulle kursen inte leva upp till dina förväntningar får du pengarna tillbaka. Meddela mig skriftligen inom sju dagar från köpdatumet, så får du pengarna tillbaka.

Har du frågor, kontakta mig gärna på info@familyflow.se

LÄS MER & KÖP KURSEN HÄR →

DU KANSKE ÄVEN VILL LÄSA DETTA

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

OKRÅNGLIGT – 50 TIPS FÖR FÖRÄLDRAR

Förr skulle barn fostras att lyda och uppföra sig rekorderligt, annars åkte de på stryk. Sedan blev det lite mer laissez-faire – barnet gavs eget ansvar utan rutiner eller gränser. Efter det började vi curla, så att ingen ska kunna säga att vi inte funnits där för barnen. Men vad är egentligen den sundaste föräldrastilen? En hint: tänk hur en riktigt jäkla bra chef är.

läs mer

DET SENASTE FRÅN INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user familyflow.se does not have permission to use this feed type.